skip to Main Content

ONS BEDRIJF

Specialisten
met passie voor kwaliteitsvlees

Real Veal staat voor kwaliteitsvlees. Heerlijk mals en smaakvol vlees ontstaat door goede voeding en voortreffelijke zorg voor de dieren.

Wij leggen de lat hoog en stellen hoge eisen aan onze producten. Die kwaliteit kunnen we ook garanderen, omdat we het beheer volledig in eigen hand hebben. Het begint al met de zorgvuldige selectie van de levende kalveren, runderen of lammeren. Wij selecteren uitsluitend vitale dieren die sterk en gezond zijn.

De verzorging en voeding van al onze dieren krijgt onze grootste aandacht in de volledige keten. Zo zorgen we ervoor dat ze gezond zijn, een goed gewicht hebben en staat het dierenwelzijn centraal. Met eigen transport in onze moderne vrachtwagens brengen onze chauffeurs de dieren naar het slachthuis. Tijdens de verwerking van het vlees hebben wij de grootste aandacht voor hygiëne en veiligheid. Onze professionele en ervaren uitbeners maken het vlees klaar naar de wens voor iedere specifieke klant.

Ook het vervoer naar slagerij, restaurant, traiteur of supermarkt verzorgen wij zelf met koelwagens. Zij kunnen van ons een kwalitatief hoogwaardig product verwachten. Ofwel een mooi stuk kwaliteitsvlees. Daar staan we voor.

Real Veal voldoet aan alle kwaliteitsnormen en regelgeving.

ONS BEDRIJF

Specialisten
met passie voor kwaliteitsvlees

Real Veal staat voor kwaliteitsvlees. Heerlijk mals en smaakvol vlees ontstaat door goede voeding en voortreffelijke zorg voor de dieren.

Wij leggen de lat hoog en stellen hoge eisen aan onze producten. Die kwaliteit kunnen we ook garanderen, omdat we het beheer volledig in eigen hand hebben. Het begint al met de zorgvuldige selectie van de levende kalveren, runderen of lammeren. Wij selecteren uitsluitend vitale dieren die sterk en gezond zijn.

De verzorging en voeding van al onze dieren krijgt onze grootste aandacht in de volledige keten. Zo zorgen we ervoor dat ze gezond zijn, een goed gewicht hebben en staat het dierenwelzijn centraal. Met eigen transport in onze moderne vrachtwagens brengen onze chauffeurs de dieren naar het slachthuis. Tijdens de verwerking van het vlees hebben wij de grootste aandacht voor hygiëne en veiligheid. Onze professionele en ervaren uitbeners maken het vlees klaar naar de wens voor iedere specifieke klant.

Ook het vervoer naar slagerij, restaurant, traiteur of supermarkt verzorgen wij zelf met koelwagens. Zij kunnen van ons een kwalitatief hoogwaardig product verwachten. Ofwel een mooi stuk kwaliteitsvlees. Daar staan we voor.

Real Veal voldoet aan alle kwaliteitsnormen en regelgeving.

ONS TEAM

Samen streven naar kwaliteit

Real Veal bestaat uit ervaren en betrokken medewerkers die allen uitblinken in hun eigen specialiteit. Van selectie, aankoop en kwaliteitscontrole tot verkoop, transport en versnijden.

Samen streven wij naar een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product. We leveren met onze flexibele organisatie het beste stukje vlees aan onze klanten. Het is met de grootste zorg geproduceerd. En dat proef je.

ONS TEAM

Samen streven naar kwaliteit

Real Veal bestaat uit ervaren en betrokken medewerkers die allen uitblinken in hun eigen specialiteit. Van selectie, aankoop en kwaliteitscontrole tot verkoop, transport en versnijden.

Samen streven wij naar een verantwoord en kwalitatief hoogstaand product. We leveren met onze flexibele organisatie het beste stukje vlees aan onze klanten. Het is met de grootste zorg geproduceerd. En dat proef je.

‘Een klein bedrijf dat precies weet wat de klant nodig heeft.’

Ik ben al 35 jaar werkzaam in het kalfsvlees en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Maar het leuke van Real Veal is dat je een goed contact hebt met de klanten. Het is een klein bedrijf, zodat je precies weet wat de klant nodig heeft.

Johan Moorman  |  Chauffeur/bezorger

‘Het proces van stal tot slager in eigen hand.’

Ooit ben ik begonnen op het slachthuis in Amsterdam. In de afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt bij en met verschillende grote kalfsvleesbedrijven. Ik kreeg de kans om bij Real Veal te werken, waar we het proces van stal tot slager zelf bepalen. Wat ten gunste komt van de slager.

Youssef Kharmich  |  Verkoop & kwaliteit

 

‘Alles willen weten over kalveren.’

Ik begonnen als automonteur, maar nam al gauw de veehandel van mijn vader over. Daarnaast werd ik chauffeur bij Real Veal en wilde alles weten over verwerken en beoordelen van kalveren. Inmiddels kan ik mezelf presenteren als vertegenwoordiger van dit jonge en ambitieuze bedrijf.

John Meester  |  Chauffeur/bezorger & verkoop

 

‘Een klein bedrijf dat precies weet wat de klant nodig heeft.’

Ik ben al 35 jaar werkzaam in het kalfsvlees en heb bij verschillende bedrijven gewerkt. Maar het leuke van Real Veal is dat je een goed contact hebt met de klanten. Het is een klein bedrijf, zodat je precies weet wat de klant nodig heeft.

Johan Moorman  |  Chauffeur/bezorger

 

‘Het proces van stal tot slager in eigen hand.’ 

Ooit ben ik begonnen op het slachthuis in Amsterdam. In de afgelopen 15 jaar heb ik gewerkt bij en met verschillende grote kalfsvleesbedrijven. Ik kreeg de kans om bij Real Veal te werken, waar we het proces van stal tot slager zelf bepalen. Wat ten gunste komt van de slager.

Youssef Kharmich  |  Verkoop & kwaliteit

 

‘Alles willen weten over kalveren.’ 

Ik begonnen als automonteur, maar nam al gauw de veehandel van mijn vader over. Daarnaast werd ik chauffeur bij Real Veal en wilde alles weten over verwerken en beoordelen van kalveren. Inmiddels kan ik mezelf presenteren als vertegenwoordiger van dit jonge en ambitieuze bedrijf.

John Meester  |  Chauffeur/bezorger & verkoop

 

GESCHIEDENIS

Al ruim 50 jaar actief in de kalverensector

Voor ons familiebedrijf in Baarle-Nassau is de kalverensector niet nieuw. Al meer dan 50 jaar runnen wij vol passie ons bedrijf F. Baijens en Zoon bv dat actief is in het mesten en verhandelen van kalveren.
Al die jaren zijn wij ons blijven ontwikkelen met ruime aandacht voor de steeds hogere kwaliteitseisen die gesteld worden aan productveiligheid en dierenwelzijn.

Een optimale verwaarding van het vlees hoort daar ook bij. De overname van Real Veal, zo’n 2 jaar geleden, was daarom een logische stap. Zowel het houden van de dieren als het versnijden en verkopen van het vlees wordt nu in eigen beheer gedaan. Deze duurzame methode zorgt dat er zo min mogelijk van het karkas verloren gaat én dat onze CO2-footprint verkleind wordt.

GESCHIEDENIS

Al ruim 50 jaar actief in de kalverensector

Voor ons familiebedrijf in Baarle-Nassau is de kalverensector niet nieuw. Al meer dan 50 jaar runnen wij vol passie ons bedrijf F. Baijens en Zoon bv dat actief is in het mesten en verhandelen van kalveren.
Al die jaren zijn wij ons blijven ontwikkelen met ruime aandacht voor de steeds hogere kwaliteitseisen die gesteld worden aan productveiligheid en dierenwelzijn.

Een optimale verwaarding van het vlees hoort daar ook bij. De overname van Real Veal, zo’n 2 jaar geleden, was daarom een logische stap. Zowel het houden van de dieren als het versnijden en verkopen van het vlees wordt nu in eigen beheer gedaan. Deze duurzame methode zorgt dat er zo min mogelijk van het karkas verloren gaat én dat onze CO2-footprint verkleind wordt.

Back To Top